woensdag 6 mei 2015

Dag 3: Sportdag

Hallo,

Vandaag werden de leerlingen opnieuw afgemat, maar dat vonden ze helemaal niet erg.
Na een stevig ontbijt werden de leerlingen aan de klimpiste verwacht. 
Na de grappige uitleg van moni Simoné konden we rappellen, klimmen en over de apenbrug klauteren. Hierbij werden heel wat grenzen verlegd. 










Gelukkig konden we 's middags onze maagjes vullen met overheerlijke frietjes en stoofvlees. 





Veel tijd om te bekomen hadden we niet, want we vertrokken bijna onmiddellijk om te gaan "kazjakken".
Het goede weer lachte ons toen nog toe. Na de uitleg van moni Rikkert begon er echter wat donkere wolken te verschijnen. Die barstten helemaal open toen we allemaal op een bootje zaten: regen, wind, donder, bliksem en hagel...
Gelukkig duurde dit amper 10 minuutjes. 
Tja, nat waren we nu al. Maar de weergoden waren ons gunstig gezind, want daarna was er weer een stralend zonnetje. Iedereen bereikte veilig de eindstreep. 







Nu spelen de leerlingen opnieuw tussen twee vuren, na een lekker warme douche! Straks eten we boterhammetjes en daarna ... speleologie! Dat wordt waarschijnlijk weer spannend!

Morgen zijn we er weer, met meer nieuws!

Vele groetjes van de bosklassers!

3 opmerkingen:

  1. Amaai, zo'n gevulde dag. Jullie zullen wel goed kunnen slapen vannacht. Dat zal leuk zijn voor de juffen en meester Gio.
    Amuseer jullie nog goed.
    Oh ja, Laïs, Lara vraagt of je al post hebt ontvangen.
    Groetjes papa, mama en Lara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo te zien en te horen hebben jullie weer een super toffe dag beleeft.vele vele groetjes aan kenley.vanwege kenley's papa en mama,kimberly en senna

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow wat hebben jullie het daar leuk, en allen het ook een beetje naar hun zin?
    Hier waren de weergoden ons helaas ook niet gezind, gelukkig komt er na regen heerlijke zonneschijn.Dus duimen dat het morgen een droge dag wordt.
    Het doet ons deugd om die glimlachen te zien, zullen ze nog wel zin hebben om naar huis terug te keren? Alvast nog veel bosplezier.... vele groetjes en knuffels aan onze Sarah ( en ook aan de anderen hoor!!!)

    BeantwoordenVerwijderen