donderdag 26 februari 2015

Bibliotheekbezoek

In het kader van de jeugdboekenweek gingen wij deze namiddag naar de bibliotheek! Daar kregen we eerst een rondleiding van Els. Ze vertelde ons waar alles precies stond en gaf al een aantal tips die we later zouden kunnen gebruiken tijdens het bieb-spel.

En toen was het zover ... We werden verdeeld in 6 groepen: de holbewoners, de Olympiërs, de reporters, de Plantijners, de Einsteins en de Picasso's. We kregen een boek vol opdrachten. Zo moesten we zaken zoeken op het internet, zelf een gedicht schrijven, een stripverhaal aanvullen, een doe-opdracht vervullen, boeken zoeken in de bieb ... En vooral ... goed onze opdrachten lezen en samenwerken.

Het was een hele fijne namiddag en we werden allemaal gezalfd. Nu behoren we officieel tot de "Orde van de Bibliosauriërs"! Oja, we kregen ook een heel mooi geschenkje mee voor in de klas: een stripverhaal van W817!

Heel erg bedankt, Els & Veerle, om ons zo goed te begeleiden en zoveel tijd voor ons vrij te maken! We vonden het een superfijne namiddag! 















2 opmerkingen: